Sunday, February 17, 2008

"I lay my eyes on you.."

Last few days, i watched Memoirs of A Geisha kat Star Movies...very2 impressed dgn lakonan Zhang Zi Yi...she's such a brilliant actress...dia boleh berlakon hanya dengan mata dia..tanpa perlu ada script...begitu besar bakat yang dianugerahkan pada dia...

Kalau pelakon lelakinya..of course Tony Leung...tak perlu dialog..but still can mesmerized me with his eyes...mata dia menggambarkan skrip yang perlu diucapkan...pelakon Malaysia rasanye belum ada yang sampai tahap macam tu...atau aku jer yg tak perasan sbb jarang tgk movie Melayu...hehe...

Betul lar kata orang..mata boleh memberikan kata2 yg tak mampu diucapkan...someone has said to me (long time ago)..."Dah lima tahun tak tengok mata Ina..but they're still can tell me that I'm remembered and I'm missed.."


And his definitely right...hihihi...but things didn't work out between us...:P

Arif pernah suruh aku pakai contact lens..kaler biru...sbb dia cakap nanti mesti sama dgn mata pelakon Alexis Bledel..hahaha...

4 comments:

Diablo said...

dah berapa bulan x update ni?
Pemalas!!

RHEA said...

kak cleo..npe tak update?

letak la shoutbox..

nak ikut g mkn2 esok.. hmm.. tapi jauh ler.. balik JB da lapar semula t....

k la.. best of luck to you..

semoga ada rezeki menimang anak dlm waktu terdekat ni.. amein..

adibakhtiar said...
This comment has been removed by the author.
adibakhtiar said...

hello , do u know me?

i know u .. i don no if u know me or not....he..he..

best gak kaco org kat blog diorang ni