Sunday, February 17, 2008

February..birthday month..

mula2 Arif..on the 3rd...buat skit makan2 kat umah..sponsored by his company..aku jadik tukang masak jer..hehe... he's 36 this year...but lucky for him..rupa dia mcm owang umur 26 jer..hikhik...arap2 kita dapat baby tahun ni ye yang...:P
















later that nite..kitowang gi happy hour kat Scarlet...syok menari smpai pagi..haha...dpt lak duduk kat our favourite spot...tepi dinding kaca...tp dinding tu separuh jer..so bole rasa angin luar masuk...very windy n cold...baik utk pernafasan sbb ramai owang isap rokok dlm tu..hehe















on the 14th...valentine's day...tp aku tak sambut pun..cuma it's actually dikwan's birthday...Happy 22nd Birthday my dear brother...belajar rajin2...risau skit ngan dia skrng..used to be a very brilliant student...UPSR,PMR..straight A's...SPM pun ok..7 A x silap..tapi bila masuk U jer..agak merosot..baru jumpa dunia luar agaknye..hmm...

22hb plak..Airil's first birthday...dah setahun rupanye budak chubby ni..hehehe...apa ek nak beli for his present...kalau ikutkan si Arif..dia bagi duit jer..very2 typical Chinese...hikhik...

26th plak..birthday mak...dah belikan dia something sbnrnye...nanti balik kg bulan 3 baru bagi...plus some cash from Arif of course...hihi...

Then..rupanya ada few friends yang sambut birthday this month...Diablo (23hb) & Inazlina (20hb)...dua2 kawan dari forum JL...dua2 gak tua dari aku...hahahaha

5 comments:

Diablo said...

23rd Feb lah minahhhhhhh

d'queen said...

saja jer...sbb sy tak suka awak...

alisya_izzati said...

woittt woitttt.. suker2 ngutuk aku .. tak bek taooooo...

husz_nie said...

ramainya org selebret besday pebuari.....

semoga akak cleo cepat2 dpt anak..

takpun amik je tempe jadi anak angkat

shahliza94 said...

singgah-singgah jer...